Burriana.- (14-08-24). L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, i la regidora de Comerç, Suni Fandos, han mantingut una reunió amb la Federació de Comerç de Burriana per a analitzar l'èxit de la recent campanya "La Bolsa Bonita de Burriana". Esta iniciativa, que ha comptat amb una àmplia participació ciutadana, ha permés als veïns obtindre una bossa exclusiva en completar un passaport especial. Este passaport, que es trobava disponible en els comerços federats, requeria que els ciutadans obtingueren un encuny en cadascuna de les quatre zones en les quals es va dividir la ciutat, tal com s'especificava en el cartell promocional.

Durant la reunió, es va repassar l'acord del conveni signat recentment entre el consistori i la Federació de Comerç, destacant la col·laboració i el treball mutu en la promoció del comerç local. Totes dos parts van coincidir en la importància de continuar impulsant iniciatives que fomenten el consum en els comerços de Burriana, destacant la rellevància de campanyes com "La Bolsa Bonita de Burriana" en la dinamització econòmica de la capital de la Plana Baixa.


A més, es van marcar els passos a seguir per a futures promocions i estratègies amb l'objectiu de continuar enfortint el teixit comercial de Burriana. Estes noves accions buscaran adaptar-se a les necessitats actuals del sector i continuaran apostant per la innovació i la proximitat amb els ciutadans.


Fandos, ha reiterat “
la responsabilitat de treballar de la mà amb els comerciants per a continuar desenvolupant accions que beneficien a l'economia local i reforcen el comerç de proximitat, essencial per al desenvolupament i benestar de la comunitat.”