• La regidoria de Serveis Socials ha anunciat l'obertura de dos noves places per a oferir un suport més especialitzat i eficient a la comunitat


Burriana.- (17-08-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha anunciat l'obertura de dos noves places per al lloc de treballador social, amb l'objectiu d'enfortir els serveis de la ciutat i millorar l'atenció a la població. Estes noves incorporacions permetran oferir un suport més especialitzat i eficient, concretament als col·lectius més vulnerables.


Una de les places estarà dedicada a treballar amb persones amb discapacitat, on la persona s'encarregarà d'avaluar les seues necessitats, desenvolupar plans d'intervenció individualitzats i facilitar l'accés als recursos i serveis disponibles. A més, col·laborarà estretament amb organitzacions i entitats que operen en l'àmbit de la discapacitat, amb la finalitat de coordinar esforços i maximitzar l'impacte de les accions realitzades, proporcionant també suport emocional i assessorament tant a les persones amb necessitats especials com a les seues famílies.


La segona plaça, de caràcter estàndard, estarà orientada a oferir una atenció integral a diversos col·lectius de la població de Burriana. El personal realitzarà valoracions socials, desenvoluparà plans d'intervenció per a individus i famílies en situació de vulnerabilitat, i gestionarà els recursos i serveis socials disponibles en la comunitat. A més, oferirà orientació a persones en risc d'exclusió social, facilitant el seu accés a ajudes, formació i ocupació, i col·laborarà amb altres departaments municipals i organitzacions locals per a millorar el benestar general de la comunitat.


La regidora de Serveis Socials, Isabel Monfort, ha destacat que
“estes noves contractacions reflecteixen el treball de l'ajuntament amb la millora contínua dels serveis socials, garantint una atenció més personalitzada i efectiva per a tota la ciutadania, amb especial atenció als qui s'enfronten a majors desafiaments.”