• Esta edició, comptarà amb 150 metres quadrats més que l'any passat i la infraestructura tindrà una coberta més elevada i poligonal dotant la zona d'oci de major amplitud

 

  • L'Ajuntament de Burriana opta per repetir l'experiència que tant d'èxit va collir en el seu debut en les passades festes patronals de la capital de la Plana Baixa


Burriana.- (23-08-24). La Carpa de la Festa torna a la Misericòrdia de Burriana amb un cartell de 18 dj’s i ho fa ampliant l'espai destinat per a l'oci dels joves. Així, l'Ajuntament de Burriana opta per repetir l'experiència que tant d'èxit va collir en el seu debut en les passades festes patronals de la capital de la Plana Baixa, però ampliant el seu espai.

Esta edició, comptarà amb 150 metres quadrats més que l'any passat i la infraestructura tindrà una coberta més elevada i poligonal dotant la zona d'oci de major amplitud. Per això, este 2024 les festes de la Misericòrdia tindran una Carpa de la Festa amb unes dimensions notablement majors, respecte als 10x30 metres de l'any anterior. També l'escenari veurà incrementat el seu espai, aconseguint els 80 metres quadrats en la present edició.

La Carpa de la Festa és una iniciativa organitzada pel consistori per a oferir a la joventut una alternativa d'oci baix unes condicions de seguretat adequades durant les Festes de la Misericòrdia 2024. El recinte, instal·lat als afores del nucli urbà per a no ocasionar molèsties a la ciutadania, arrancarà la seua activitat el divendres 30 d'agost fins al dia 7 de setembre en horari de 1:00h a 6:00h amb actuacions de DJ’s referents en festivals nacionals.


D'esta manera, una vegada finalitzen els actes festers arreplegats en el programa de la Misericòrdia, burrianencs i visitants tindran la possibilitat de continuar disfrutant de la música en este espai obert al públic en horari nocturn. La regidora de Festes, Paloma Boix, ha explicat que “després de l'èxit rotund l'any passat, on reduïm a mínims històrics les molèsties en penyes i casals als veïns gràcies a la Carpa de la Festa, hem ampliat el recinte per a continuar oferint alternatives a la joventut per a gaudir de la música amb seguretat i sense ocasionar molèsties als veïns”.