• Estes actuacions donen resposta a nombroses peticions veïnals que afligien la falta d'il·luminació de la zona, dificultant l'accés per als vianants a les nits


Burriana.- (25-08-24). L'Ajuntament de Burriana ha il·luminat provisionalment la zona industrial del carrer Argila fins que es duga a terme la futura urbanització planificada per l'equip de Govern. Estes actuacions donen resposta a nombroses peticions veïnals, a més de les dels usuaris d'un gimnàs situat en la mateixa via que mancava d'il·luminació, dificultant així l'accés per als vianants a les nits. Així mateix, la il·luminació estarà operativa durant el transcurs de les Festes de la Misericòrdia per a dotar de major visibilitat al trajecte que recorreran els joves burrianencs que acudisquen a la Carpa de la Festa.

 

Unes actuacions que se sumen, al recent pas significatiu que ha iniciat el consistori de la capital de la Plana Baixa cap al desenvolupament i modernització d'esta infraestructura industrial, signant la compra de quatre parcel·les que permetran la finalització de la unitat d'execució D3-3 en la zona del carrer Argila. Les quatre parcel·les adquirides seran utilitzades per a la construcció de dos centres de transformació, una infraestructura essencial per a proporcionar energia elèctrica adequada per a urbanitzar la zona. L'acord amb l'administrador concursal i l'adquisició d'estes parcel·les representen un èxit de les autoritats municipals per a desenvolupar una àrea industrial en una zona que ha estat inactiva durant dos dècades. La finalització de la unitat d'execució industrial D3-3 és una prioritat en l'agenda del consistori per a fomentar el creixement econòmic, atraure inversions i crear noves oportunitats d'ocupació a Burriana.

 

El regidor de Via Pública, Mario Trullen, ha destacat que “estes actuacions són una mostra més que des del consistori, estem a peu de carrer, escoltant i atenent les demandes veïnals. La falta d'il·luminació al carrer Argila era una preocupació real, i per això hem actuat immediatament.” Trullen afig, a més, que “està il·luminació garantirà un trajecte més segur per als nostres veïns i els joves que acudisquen a gaudir de l'oci nocturn en la Carpa de la Festa”.