• El consistori de la capital de la Plana Baixa reforça el dispositiu de seguretat per a les seues festes patronals, especialment durant els tancaments i altres esdeveniments clau, per a garantir la seguretat i el disfrutament de tots els veïns


Burriana.- (29-08-24). L'Ajuntament de Burriana ha celebrat la Junta de Seguretat Local amb motiu de les Festes de la Misericòrdia, que tindran lloc del 30 d'agost al 8 de setembre de 2024. En la reunió, han participat l'equip de govern de la capital de la Plana Baixa, la Subdelegació del Govern i representants de les forces i cossos de seguretat, amb l'objectiu de definir un ampli dispositiu d'emergències que vetlarà per la seguretat de la ciutadania durant les celebracions.

 

La Junta de Seguretat Local va comptar amb la presència de l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la subdelegada del Govern, Antonia García Valls, la regidora de Festes, Paloma Boix, a més de comandaments de la Guàrdia Civil, de la Policia Local de Burriana i de la Policia Autonòmica.

 

Els serveis de seguretat durant els deu dies d'actes programats garantiran la protecció de residents i visitants a Burriana. La previsió de 19 bous salvatges i l'augment d'activitats en el programa de festes ha motivat un reforç en el dispositiu, especialment en esdeveniments clau com els correbous, la Carpa de la Festa, l'Entrada de Penyes i la Batalla de Flores, així com un servei especial per a assegurar el compliment dels horaris de tancament de les penyes.

 

Monferrer ha subratllat "la valuosa labor de la Policia Local de Burriana, que treballarà en estreta col·laboració amb els diferents serveis de seguretat i amb la resta de les forces i cossos de seguretat presents a la nostra ciutat".

 

Per la seua part, la regidora de Festes, Paloma Boix, ha fet una menció al "civisme, respecte i col·laboració veïnal des de l'inici de les festes amb l'Entrada de Penyes fins al tancament amb la Batalla de Flors i el castell de focs artificials, per a assegurar unes festes segures i disfrutar de l'ampli programa d'activitats previst per a esta edició”.