Burriana.- (01-09-24). Dins del marc de les Festes de la Misericòrdia, Burriana ha viscut una jornada repleta de tradició i alegria per als més xicotets. El consistori de la capital de la Plana Baixa ha organitzat una sèrie d'activitats infantils que han transformat els carrers en un escenari d'aprenentatge i diversió.


El carrer de la Carrera ha acollit la transhumància urbana, on el trasllat de bestiar de raça avilenya ha omplit de curiositat als més xicotets. Esta activitat, en la seua primera edició, ha acostat les tradicions rurals a l'entorn urbà, oferint a les famílies una experiència educativa i entretinguda.


El dia ha continuat amb un vibrant concert de la Glüps Band de Scura Teatre, que ha portat energia i diversió a totes les persones assistents. Amb la seua formació clàssica de guitarra, baix, teclats, bateria i veu, han connectat amb les noves generacions, combinant temes infantils amb versions de cançons icòniques del pop i rock. Els presents han disfrutat d'un autèntic viatge musical que ha inclòs a artistes com els Beatles, Paco Muñoz, The Clash i David Bowie.


Estes activitats han permés que tant xiquets com adults disfruten i aprenguen en el marc de les nostres festes, celebrant la cultura i la música en un ambient familiar.