• El consistori de la capital de la Plana Baixa avança en les tasques de manteniment i adequació de la zona costanera responent a les demandes rebudes en la iniciativa “Con mis vecinos”


Burriana.- (04-09-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Via Pública, ha anunciat la finalització de les tasques de neteja, adequació i manteniment de la zona de l'Escullera de Ponent situada entre la línia marítim-terrestre de costes i la línia de servitud de protecció, específicament en la zona de “Pinocho”.


Les tasques realitzades inclouen l'eliminació de mala herba i residus acumulats, així com l'adequació d'espais de la via pública. Estes accions no sols busquen mantindre l'estètica de l'àrea, sinó també garantir la seguretat de tots els residents i visitants.

Estes actuacions responen a les demandes rebudes durant la iniciativa “Con mis vecinos”. En esta ocasió, l'equip municipal, a fi de mantindre els espais públics de la zona costanera, ha atés les preocupacions i suggeriments plantejats per la ciutadania en la seua visita.

El regidor de Via Pública, Mario Trullen, ha destacat la “importància d'estes accions” i recalca que “el nostre objectiu és sempre escoltar i respondre a les necessitats dels nostres veïns.” Trullen, ha afegit, a més que “la neteja i el manteniment del nostre litoral no sols contribueixen a la conservació del medi ambient, sinó que també milloren la qualitat de vida dels residents i turistes.”