Burriana.- (04-09-24). La Llar Fallera de Burriana s'ha convertit en un escenari de celebració amb la realització del ball i berenar per a la tercera edat. L'esdeveniment ha reunit les persones més majors de la capital de la Plana Baixa, oferint una vesprada repleta de música, ball i menjar. A l'acte han acudit l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, i la regidora de Família, Beatriz Conejero, al costat de membres de la corporació municipal.

 

La trobada ha sigut un reflex del treball de l'Ajuntament de Burriana amb la inclusió i el benestar de totes les edats. Amb una programació que inclou activitats adaptades a tots els públics, el consistori demostra la seua dedicació a fomentar un entorn on tota la ciutadania puga gaudir i participar plenament de les Festes de la Misericòrdia. Durant l'esdeveniment, el  grup musical Twins y el grup de ball de l'associació Juan Varea van delectar als majors amb les seues actuacions.

 

La regidora de Família, Beatriz Conejero ha destacat que “este tipus d'esdeveniments no sols celebren la vitalitat i experiència dels nostres majors, sinó que també subratllen el nostre compromís amb la creació d'una programació variada i accessible per a tots els grups d'edat”. Conejero, ha afegit, a més que “la Llar Fallera ha sigut l'escenari perfecte per a una vesprada que ha reunit la nostra comunitat més major en un ambient festiu.”