• De matinada agents municipals inspeccionen, després del tancament de casals, el compliment del bàndol de l'Alcaldia per a les festes de la Misericòrdia 2024


Burriana.- (03-09-24). La Policia Local de Burriana, a fi de fer complir el bàndol de l'Alcaldia per a les Festes de la Misericòrdia i les Ordenances Municipals referents a la neteja de la via pública per part de les penyes que disposen de "casal”, ha destinat un dispositiu policial per a comprovar els voltants dels locals al seu tancament.

 

A través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, liderada per Antonio Ferrándiz, s'ha ordenat i destinat un dispositiu policial per a inspeccionar i comprovar in situ, al tancament de casals, si la via pública corresponent a les façanes dels locals de reunió s'ha deixat en perfectes condicions de neteja, tal com disposa l'esmentat bàndol i les Ordenances Municipals de Convivència Ciutadana i de Neteja Urbana.

 

Per part seua, els agents, en cas de detectar-se algun incompliment, procediran en cas que s'haja comprovat una conducta repetitiva, a denunciar la infracció, amb l'objectiu de mantindre la capital de la Plana Baixa neta durant el transcurs dels festejos patronals.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana ha demanat “col·laboració als veïns”, perquè les festes de la Misericòrdia no siguen un impediment per a mantindre les vies públiques en “perfecte estat”. A més, Ferrándiz ha valorat que el “civisme i respecte per les normes municipals són les claus per a disfrutar dels festejos patronals”.