• El consistori de la capital de la Plana Baixa ha invertit al voltant de 10.000 euros en adequació i manteniment de les infraestructures educatives per a garantir unes òptimes condicions per a l'alumnat.


Burriana.- (06-08-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria d'Educació, ha dut a terme diverses actuacions d'adequació i manteniment en els centres escolars del municipi de cara a l'inici del curs escolar, que començarà el pròxim 9 de setembre. Estes intervencions han suposat una inversió al voltant de 10.000€, i tenen com a objectiu garantir que els col·legis compten amb instal·lacions en òptimes condicions per al benestar de l'alumnat.

Entre les actuacions realitzades, es troba el CEIP Pare Villalonga, amb una partida de 3.599,27€, on s'ha adaptat la instal·lació de protecció contra incendis a la normativa vigent, s'han reparat els canalons de recollida de pluvials, i s'ha dut a terme la neteja i manteniment de la coberta inclinada de teula. A més, s'han instal·lat pals per a la col·locació de banderes, reparat cristalls en mal estat i fet reparacions vàries de lampisteria.


En el CEIP Penyagolosa, amb una inversió de 3.902,18€, s'ha reparat el revestiment en mal estat, s'ha instal·lat paviment de cautxú i una tanca de separació al pati infantil de l'alumnat de 2 anys, i s'han reparat la font d'aigua infantil i diverses instal·lacions de lampisteria.

Així mateix, en el CEIP Novenes de Calatrava s'han realitzat reparacions de lampisteria i en el CEIP Roca i Alcaide s'han destinat 1.544,76€ a la reparació de cristalls, fonts d'aigua, instal·lacions de lampisteria i paviment del pati.


El regidor d'Educació, Alejandro Clausell, ha destacat la importància d'estes intervencions per a assegurar un correcte inici de curs, “el treball realitzat per l'ajuntament en els centres educatius és essencial perquè tot l'alumnat puga començar les classes en instal·lacions segures i en òptimes condicions.” Clausell, afig, a més, que “seguim compromesos amb el benestar dels nostres col·legis i l'educació dels més xicotets de Burriana”.