• L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, junt al regidor d'Educació, Alejandro Clausell visiten els centres educatius de la capital de la Plana Baixa per a comprovar in situ la arrancada del curs escolar 2024-2025

 

Burriana.- (09-09-2024). Alredededor de 5.600 alumnes i alumnes d'Infantil, Primària, Secundària, i Batxillerat han començat hui, de manera escalonada i sense incidències, el curs escolar 2024-2025 en els centres educatius de Burriana, en els quals en les últimes setmanes s'han intensificat els preparatius. Per això, les instal·lacions del municipi han necessitat d'actuacions i intervencions planificades per a deixar tot llest abans de l'arrancada del curs, en les quals el consistori ha invertit al voltant de 10.000 €, amb l'objectiu de garantir que els col·legis de la capital de la Plana Baixa compten amb unes instal·lacions en òptimes condicions per al benestar de l'alumnat.

 

S'han traslladat fins al CEIP Pare Vilallonga l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, i el regidor d'Educació, Alejandro Clausell, qui han pogut comprovar de primera mà que esta arrancada del curs 2024-2025 ho feia sense incidències ni contratemps. La primera jornada de l'any per a l'alumnat, com és habitual per a evitar aglomeracions, les entrades d'escolars als centres educatius s'han realitzat de manera gradual i per diferents accessos, igual que les eixides, tal com estava previst. Així mateix, les portes dels col·legis han comptat amb el reforç de seguretat amb la presència de la Policia Local de Burriana.

 

El regidor d'Educació, Alejandro Clausell, ha subratllat “la dedicació, el treball i la capacitat del professorat al costat de la resta de la comunitat educativa per superar-se curs rere curs per garantir una educació pública de qualitat”. Per la seua part, Clausell ha traslladat molt de “ànim i força” a l'alumnat que comença “un curs ple de reptes i objectius d'aprenentatge”.