• Alba Vilarroig Aguilera de la Falla Barri La Vila, Claudia Sabater Llopis de la Falla Societat Centre Espanya, Adriana Gauchía Corbalán de la Falla Societat Sant Josep, Vera Mesado Vicente de la Falla Barri Valéncia i Mª Ángeles Blanch Suárez de la Falla Societat Club Ortega, es postulen a ostentar el càrrec de Reina Fallera de Burriana

 

  • Valeria Cuadros Marco de la Falla Societat Centre Espanya i Paula Briz Chiva de la Falla Societat de Sant Josep, es presenten a candidates a Reina Fallera Infantil

 

  • Es donaran a conéixer a les màximes representants de la capital de la Plana Baixa del 2025 dissabte que ve, 21 de setembre, a partir de les 18:30h. en Saló de Plens del consistori

 

Burriana.- (16-09-24). 7 destacades joves de Burriana han presentat les seues candidatures per a ser les Reines Falleres de Burriana 2025, amb l'objectiu de ser les màximes representants de la ciutat així com de la tradició i la bellesa de les festes josefines.

 

Una vegada conclòs el termini per a presentar estes candidatures a les 21h., s'ha revelat a les joves que desitgen representar a Burriana en les pròximes Falles de 2025. Alba Vilarroig Aguilera de la Falla Barri La Vila, Claudia Sabater Llopis de la Falla Societat Centre Espanya, Adriana Gauchía Corbalán de la Falla Societat Sant Josep, ⁠Vera Mesado Vicente de la Falla Barri Valéncia i Mª Ángeles Blanch Suárez de la Falla Societat Club Ortega, opten per aconseguir el títol de Reina Fallera de Burriana.

 

Per lq seua part, Valeria Cuadros Marco de la Falla Societat Centre Espanya y Paula Briz Chiva de la Falla Societat de Sant Josep, es disputen el lloc de Reina Fallera Infantil.

 

El dimarts, 17 de setembre, les candidates se sotmetran a una sessió fotogràfica, seguida d'entrevistes audiovisuals que es distribuiran a les comissions falleres.

 

El dimecres, 18 de setembre, les candidates es reuniran amb els presidents de les 18 comissions falleres, qui les coneixeran i obtindran tota la informació necessària per a poder triar a les màximes representants de les festes josefines. Allí, a més tindran l'oportunitat d'interactuar amb els mitjans de comunicació i seran entrevistades per a conéixer millor a les aspirants.

 

Com a novetat, el dijous 19 de setembre, es realitzarà un paiporta al qual a més de les candidates, acudiran els representants de les falles dels exercicis 2024 i 2025.

 

Finalment, el dissabte 21 de setembre per la vesprada en la sala d'actes del consistori, després que es constituïsca el jurat i es realitze la votació, l'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, notificarà per telèfon la decisió sobre les dos Reines Falleres de Burriana 2025.

 

Al seu torn, les candidatures per a les Dames de la Ciutat i les Corts d'Honor d'estes reines es podran presentar el 23 de setembre, entre les 19:30h. a 21:00h, en les oficines de la Junta Local Fallera.

 

La regidora de Falles, Paloma Boix, ha volgut desitjar “molt d'ànim i sort a totes les candidates, infantils i majors, en esta emocionant aventura.” "Estic segura que totes les candidates aspirants al càrrec serien unes grans Reines falleres i vull donar-los l'enhorabona per fer el pas i passar este procés per a aconseguir el seu somni”, ha conclòs Boix.