• El dissabte que ve, 21 de setembre, a partir de les 18:00h. en Saló de Plens del consistori es donaran a conéixer a les triades com a màximes representants de la capital de la Plana Baixa del 2025

  • Durant esta vesprada, les candidates han realitzat unes entrevistes audiovisuals que es distribuiran per les comissions falleres i una sessió fotogràfica

 

Burriana.- (17-09-24). Després de finalitzar el termini de presentació de candidatures per a ser les Reines Falleres de Burriana 2025, la capital de la Plana Baixa ha iniciat el seu procés de selecció al llarg d'esta vesprada amb les entrevistes audiovisuals. Una sessió de preguntes que seran distribuïdes a les comissions falleres on les 5 joves i 2 xiquetes mostren les seues habilitats per a complir el seu somni de ser les màximes representants de les festes josefines.

 

Les set aspirants, Alba Vilarroig Aguilera de la Falla Barri La Vila, Claudia Sabater Llopis de la Falla Societat Centre Espanya, Adriana Gauchía Corbalán de la Falla Societat Sant Josep, Vera Mesado Vicente de la Falla Barri Valéncia i ⁠Mª Ángeles Blanch Suárez de la Falla Societat Club Ortega, que opten per aconseguir el títol de Reina Fallera de Burriana, juntament amb, Valeria Cuadros Marco de la Falla Societat Centre Espanya i Paula Briz Chiva de la Falla Societat de Sant Josep, que es disputen el lloc de Reina Fallera Infantil, han participat d'esta jornada que també ha comptat amb una sessió fotogràfica.

 

Per la seua part, està previst que el dimecres que ve, 18 de setembre, les candidates es reunisquen amb representants de les 18 comissions falleres, qui les coneixeran i obtindran tota la informació necessària per a poder triar a les màximes representants de les festes josefines. Allí, a més tindran l'oportunitat de ser entrevistades per diferents mitjans de comunicació. Cal recordar que com a novetat, el dijous 19 de setembre, es realitzarà un paiporta al qual a més de les candidates, acudiran els representants de les falles dels exercicis 2024 i 2025.

 

La regidora de Falles, Paloma Boix, ha valorat “la valentia, predisposició i il·lusió de totes elles” i els ha desitjat “molta sort i temprança” en tot el procés de selecció que s'allargarà fins al dissabte que ve on es coneixeran els noms i cognoms de les pròximes Reines Falleres 2025 de Burriana.