Burriana.- (27-09-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor de Via Pública, Mario Trullen, han continuat amb la ronda de visites de “Amb els meus veïns”. En esta ocasió ha tingut lloc en el Camí Ratjolí.

 

Entre les peticions que va poder escoltar l'alcalde es troben la petició de col·locar novament contenidors RSU en la zona per a donar major facilitat als veïns, així com la col·locació d'un espill en l'encreuament del camí la Coixa amb el camí Serratella per a millorar la seguretat viària.

 

Així doncs, el veïnat també va traslladar a l'executiu municipal la possibilitat de cedir la titularitat del camí Ratjolí al consistori per a millorar el seu manteniment així com la possibilitat de desenvolupar unitats d'execució amb l'objectiu d'urbanitzar la zona.

 

Per la seua part, l'alcalde ha trasllat “els passos a seguir, igual que s'ha fet en altres unitats d'execució com Ribesalbes” i ha mostrat la seua “predisposició a mantindre una assemblea amb els tècnics municipals per a abordar els detalls d'una possible urbanització de la zona”. Finalment, en referència a la neteja de l'interior del Ratjolí, Monferrer ha avançat que “es comunicarà al sindicat de regs perquè el més prompte possible s'inicien actuacions en la séquia”.

 

Amb els meus veïns” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar dels burrianencs.