• Per a afavorir la conciliació familiar, el centre oferix l'Escola d'Estiu Artística, Setmana Musical i Setmana de la Dansa

 

09.05.24 (Burriana). El Centre Municipal de les Arts de Burriana ja té llista la seua programació estival per a afavorir que l'alumnat infantil i juvenil puga realitzar activitats extraescolars i permetre la conciliació durant el període vacacional del mes de juliol. Així doncs, el centre burrianenc ha preparat el cicle “Verano con arte”, que engloba una nova edició de l'Escola d'Estiu Artística, la Setmana Musical i la Setmana de la Dansa. Les places per a estes activitats són limitades i el procés de matriculació donarà principi el pròxim 14 de maig, allargant-se fins al 14 de juny o fins que es completen les places existents.

 

L'Escola d'Estiu Artística donarà inici l'1 de juliol i abastarà les quatre setmanes del mes, sent el 26 de juliol l'última jornada de l'activitat. Durant tot el mes, de 09.00-13.00 hores, l'alumnat realitzarà tallers i activitats que engloben les diferents arts que es treballen de manera anual en el centre. Esta iniciativa d'oci i temps lliure està pensada per a alumnat de 4 a 12 anys i durant les diferents sessions, de dilluns a divendres, l'alumnat realitzarà activitats de música, dansa i arts plàstiques.

 

Respecte al cost, l'Escola Artística d'Estiu ascendix a 200€ (4 setmanes). També existix la possibilitat d'apuntar-se per setmanes, sent el cost de 3 setmanes 158€, el de 2 setmanes 114€ i el d'una setmana 75€. Cal esmentar que les matrícules realitzades en maig, es poden fraccionar en 2 pagaments. L'alumnat del centre disposa d'un 10% de descompte.

 

Setmana de la Dansa i Setmana Musical

 

Pel que fa a activitats més específiques, de l'1 al 5 de juliol també està previst realitzar la Setmana de la Dansa, un cicle de monogràfics en els quals l'alumnat gaudix d'una setmana intensiva de classes que trenca amb la rutina de tot l'any. Estes activitats, pensades per a adolescents, se celebraran d'11.00-14.00 hores. El cost de l'activitat ascendix a 63€ i l'alumnat del centre té descompte (cost 56,70€).

 

Per a completar l'oferta formativa del mes de juliol, el departament de Música organitza la Setmana Musical, dirigida a alumnat de 8 a 14 anys amb coneixements previs de música. Durant eixa setmana, els participants comptaran amb sessions de 09.00 a 13.00 hores en les quals treballaran amb el professorat especialista, tallers de música, treball d'agrupacions instrumentals i un concert final. Cal esmentar que els continguts estan adaptats al nivell instrumental de l'alumnat. El cost de l'activitat és de 98€ i per a l'alumnat del centre és de 93,10€.

 

Procés de matriculació

El termini d'inscripció per a estes activitats d'estiu començarà el pròxim 14 de maig i finalitzarà el 14 de juny. Les places són limitades i, per això, el procés d'admissió pot ser que es complete abans de la data prevista. La inscripció es pot fer en la Secretaria del Centre (2n pis) o telemàticament en la web www.cmeviciana.es. L'horari de Secretaria és de dilluns-dijous de 15.00-19.30h. i els divendres de 09.00-13.30h. Per a formalitzar la inscripció és necessari facilitar un número de compte bancari (IBAN) per a domiciliar el pagament i una fotocòpia del DNI del titular del compte bancari.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, reconeix la importància d'organitzar estes activitats “per a poder oferir una alternativa d'oci a les famílies durant les vacacions escolars i facilitar la conciliació laboral de les famílies”. Per la seua part, la directora del centre burrianenc, Ana Llopis, anima a les famílies a inscriure's: “La iniciativa Verano con arte marca la diferència, ja que utilitzem la música, la dansa i les arts plàstiques perquè l'alumnat ocupe el seu temps lliure, d'una forma entretinguda i educativa, de les vacacions d'estiu”.