• Després del primer període de matrícula durant el mes d'agost, les persones interessades es podran matricular de les activitats en les quals han quedat places vacants

 

31-07-24 (Burriana). El Centre Municipal dels Arts de Burriana obri de nou el període de matriculació per al pròxim curs 2024-2025. Així doncs, durant tot el mes d'agost, el centre burrianenc ofereix la possibilitat d'inscriure's en activitats en les quals han quedat places lliures dins de l'oferta formativa de Música, Dansa, Arts Plàstiques o Teatre. La via d'inscripció, en esta ocasió, solament serà en línia a través d'un formulari d'inscripció en la pàgina web www.cmeviciana.es, ja que el centre està tancat per vacances.

 

En este sentit, el curs va finalitzar amb 848 alumnes matriculats, dels quals 799 (quasi el 100%) han renovat matrícula. Per part seua, en el primer període d'inscripció es van rebre 269 sol·licituds de matrícula, 87 més que en el curs anterior. Amb estes xifres, des del centre preveuen superar els 1.000 alumnes matriculats per al pròxim curs. No obstant això, i gràcies a la casuística del centre, encara queden places en diverses activitats.

 

Per això, durant tot el mes d'agost, les persones interessades podran inscriure's en les activitats. Cal assenyalar que l'àrea d'Arts Plàstiques és la que compta amb més grups complets. Així doncs, ja no queden places en Jardí Artístic 7 especialitat Arts Plàstiques, Art elemental 8 i 9, Art elemental 10 i 11, Ceràmica adults (dilluns), Dibuix, pintura i tècniques de gravat i Dibuix i pintura Sènior A i B. Per part seua, en l'àrea de Dansa, els grups de Taller Coreogràfic de Dansa Espanyola (dissabtes) i Reeducació Postural A també estan complets.

 

Pel que respecta a l'àrea de Música, per al nou curs, 22 alumnes obriran, de moment, una nova promoció de 1r d'Ensenyaments Elementals en el Conservatori Elemental de Música Abel Mus. Així mateix, i després de matricular a l'antic alumnat i a les persones que s'han preinscrit i han obtingut plaça, solament quedaran places en els següents instruments: trompa, dolçaina, clarinet, violoncel i fagot.

 

Procés de matriculació i noves activitats

 

Cal esmentar que la matriculació en les activitats del Centre Municipal dels Arts es fa seguint el reglament vigent. Per això i després d'una preinscripció, des de Secretaria realitzen la matrícula de forma personalitzada posant-se en contacte amb cada persona. Així doncs, les persones que s'inscriguen durant este mes d'agost rebran la documentació per a formalitzar la matrícula a partir de setembre, sempre que queden places i seguint l'ordre que marca el reglament.

 

Amb tot, com ja es va anunciar el mes de juny, el Centre Municipal dels Arts de Burriana ofereix noves activitats per al curs 2024-2025. Com a principal novetat, en l'àrea de Música, s'ha creat l'activitat Iniciació a la Música per a 6 i 7 anys (alumnat de 5 anys, consultar en Secretaria). L'activitat compta amb una hora a la setmana de Llenguatge Musical, en el qual es treballarà la part teòrica a través de la metodologia interactiva d'Aula Virtual Música, i 30 minuts d'instrument. Esta classe serà individual i, en ella, l'alumnat tindrà la seua primera presa de contacte amb l'instrument que trie. El preu d'esta activitat és de 245€/any (27,22€/mes). Cal esmentar que esta nova activitat és totalment compatible amb Jardí Artístic. Actualment, ja són 8 els alumnes matriculats en est grup.

 

De la mateixa manera, en l'àrea de Dansa també hi ha novetats. Així doncs, es dona un impuls a les activitats infantils amb les classes de Balls Tradicionals Infantils, a partir dels 6 anys, i amb les classes de Funky, per a alumnat de 8 a 12 anys. El preu és de 92,50€/any (10,27€/mes) per a les classes de folklore valencià, mentre que les classes de Funky infantil tenen un cost de 185€/any (20,55€/mes). També s'ha creat l'activitat Flamenc Sènior, dirigida a majors de 60 anys i que s'impartirà als matins. El cost d'esta classe serà de 64€/any (7,10€/mes).

 

Estes novetats se sumen a l'àmplia llista d'activitats artístiques que el centre ja ofereix i en les quals la música, la dansa, les arts plàstiques i el teatre són el fil conductor. Amb tot, des de l'any i sense límit d'edat, les persones que els agrade l'art poden trobar en el centre el seu aliat perfecte per a les hores d'oci i temps lliure. A més, per a les persones que desitgen realitzar estudis oficials de Música, el Conservatori Elemental de Música Abel Mus, integrat en el Centre Municipal dels Arts és ell únic centre reglat del municipi i, en ell, s'obté la titulació oficial d'Ensenyaments Elementals.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, mostra la seua satisfacció per com s'ha desenvolupat la primera etapa de matrícula del nou curs: “La Direcció, Secretaria i equips directius del Centre Municipal de les Arts han fet un esforç titànic per a donar resposta a totes les persones que s'han animat a inscriure's en l'oferta formativa i, sense el seu treball, no podríem estar parlant d'un augment significatiu en el nombre d'alumnes que ens trien com a centre artístic”. Per part seua, la directora del centre burrianense, Ana Llopis, agraeix a l'equip el treball realitzat i recorda a les persones es preinscriguen que fins a setembre no es tramitarà la matrícula.

 

Durant el mes d'agost, tota la informació dels horaris, les tarifes o els descomptes del nou curs es poden consultar en la pàgina web: https://www.cmeviciana.es/es/horarios-y-precios/