• El cicle clàssic de l'estiu ha reunit a més de 1100 persones per a gaudir de les arts escèniques en un espai tan emblemàtic de Burriana com Torre de la Mar

01-08-24 (Burriana). La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Burriana, liderada per Jesús Albiol, ha portat les arts escèniques al costat de l'emblemàtic monument de la costa burrianenca, la Torre de la Mar, durant els quatre divendres del mes de juliol. “La XIX edició d'este cicle esti-val, ha resultat tot un èxit, tant per les propostes escèniques plantejades com per l'acolliment del públic”, ha valorat el regidor de Cultura.

El cicle es va iniciar el passat 5 de juliol amb “Festa Pop” de la Companyia Pop’s Corn. Una proposta musical de qualitat per al públic infantil i familiar; que amb la seua inter-pretació de temes musicals propis i d'altres temes populars, amb una versió personali-tzada i ritme més pop, va ser del grat del públic el qual va poder participar també de l'es-pectacle a través de les coreografies. Esta primera jornada va reunir al voltant 210 per-sones.

Durant el segon divendres d'activitat, 12 de juliol, va tindre lloc la segona de les funcions del cicle en la desembocadura del paratge natural del Clot de la Mare de Déu amb “Sense límits” del mag Nuel Galán. Este espectacle no és només una representació de màgia, és un show en el qual el públic és part important i participativa, i on la col·laboració és indispensable. A l'esdeveniment, van acudir a prop 291 espectadors.

El dia 19 de juliol, la Troupe Malabó va representar “Sonata Circus”, un espectacle fami-liar que combina òpera, cant i estranys instruments musicals enllaçats amb el "clown", el circ, les seues tècniques i varietats. Sonata Circus ens mostra que els somnis poden complir-se; sense oblidar mai que, per a aconseguir-los, cal treballar intensament, lluitar, sacrificar-se, caure, alçar-se i continuar caminant en este apassionant camí, que només pot conduir-nos a la felicitat. Este va comptar amb la participació de 256 persones.

Com a fermall d'or del cicle estival “A la Fresqueta”, el divendres 26 de juliol, Rafa Maza va representar el nou espectacle del seu personatge estrela, Fabiolo, en “El genoma del polit”. Una nova aventura del fatxenda Fabiolo, indomable i sorneguer. L'actor aragonés va triomfar amb el seu xou i va esgotar totes les localitats disponibles, congregant a 361 persones per a presenciar l'espectacle que va ser àmpliament ovacionat i comentat pels assistents. En referència a la XIX edició, Albiol ha valorat “positivament”, la qualitat dels espectacles programats en este cicle clàssic de l'estiu, “reunint més de 1.100 persones per a gaudir de les arts escèniques en un espai tan emblemàtic de la nostra ciutat”.