• Cultura organitza per al pròxim 7 de setembre, a les 22.30h. en la Plaça José Iturbi, este concert de rock emmarcat en la programació musical de les festes patronals

 

  • El concert, liderat per José Luis Campuzano “Sherpa” (veu i baix) i Hermes Calàbria (bateria), rescatarà els millors temes del mític grup de rock dels anys huitanta, així com els compostos en la seua posterior etapa

 

Burriana (05.08.2024).- La regidoria de Cultura, encapçalada per Jesús Albiol, ha organitzat com a part de la programació musical que l'Ajuntament de Burriana oferirà per a les Festes de la Misericòrdia, una actuació del grup de rock “Los Barones” de forma totalment gratuïta.

 

El concert programat per al dissabte, 7 de setembre a les 22.30h. en la Plaça José Iturbi, donarà fi a les festes patronals. Després de l'actuació de l'artista local, Juanma García, entraran en escena Los Barones repassant els èxits de la mítica banda sorgida en els anys huitanta “Barón Rojo”; a través dels integrants originals del grup, José Luis Campuzano “Sherpa” a la veu i Hermes Calàbria a la bateria.

 

Sherpa” i Hermes són tot un referent en la història musical del panorama nacional i que han aconseguit sempre un gran acolliment popular i èxit de vendes. Havent aconseguit ser disc d'or i platí quan el “Barón” volava sobre Anglaterra. Aconseguirien estar durant diverses setmanes en les llistes d'èxit gràcies a altres mítics temes com “Los rockeros van al infierno”, a més d'arribar a ser número u en les llistes angleses de hard rock amb la seua cançó “Stand Up”. Fins i tot han arribat a compartir escenari amb bandes líders del heavy metal internacional com Iron Maiden, Michael Schencker i Motörhead entre altres.

 

Unint tot el millor i més característic d'estos músics llegendaris, el pròxim dissabte, 7 de setembre, Burriana es convertirà en l'epicentre del Rock per una nit. Compartirà escenari amb Los Barones, el rocker burrianenc Juanma García, que recentment va presentar el seu primer single “Tormenta”.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, ha declarat que “Els Barons posaran l'últim acord als concerts de la Misericòrdia. Burriana vibrarà amb so eixordador al ritme de guitarres, baix i percussió. En el rock hi ha un missatge cultural, vos convide a conéixer-lo a Burriana el pròxim 7 de setembre a les 22.30.”