Entrga premios dibujo fallas 2023 en Burriana
Premios concurso infantil de dibujo Fallas 2023
  • - En el certamen celebrat aquest matí han participat un total de 120 xiquets i xiquetes que han plasmat la seua particular visió del món de les falles


Les Reines Falleres de Borriana, Sílvia Navarro i Maria Olivas, han entregat aquest migdia a la sala de plens de l'Ajuntament els premis a les nou xiquetes guanyadores del concurs de dibuix infantil de falles “Dibuixa les falles 2023”, convocat per la Federació del Comerç de Borriana i l'Ajuntament, en què han participat un total de 120 xiquets i xiquetes d’Infantil i de Primària des dels 3 fins als 11 anys.

En el lliurament de premis han participat també la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina, la presidenta de la Federació de Comerç de Borriana, Susana Ibáñez, així com la Bellea del Foc d'Alacant Belén Mora, i una de les seues dames.

Aquest mateix matí els xiquets i les xiquetes han omplit el centre de la ciutat de lamines i dibuixos després d'arreplegar el material a l'entrada de l'Ajuntament on s'han inscrit, i han tingut fins a les 12.30h per a tornar al jurat les seues creacions.

Els 120 xiquets i xiquetes participants han aportat durant el matí la seua particular i acolorida visió del món de les falles que han plasmat en els treballs amb tot luxe de detalls i molta precisió, a més d’omplir el centre de la ciutat amb la seua creativitat i talent, i d’aportar el seu granet d'arena a l'activitat fallera del municipi.

Un any més, l'art de les falles també ha sigut arreplegat, dibuixat i plasmat pels més joves i per les més joves de la ciutat, que a més de passar una bona estona pintant i dibuixant els motius fallers, han rebut el seu premi merescut. Els treballs seran exposats en els comerços de Borriana durant la setmana fallera.

Premiades

Després de la votació per part del jurat s'han lliurat els premis a les 9 xiquetes guanyadores en les tres categories. En la categoria A d'Educació Infantil, han sigut premiades amb el primer premi Carolina Aràmbul i amb el segon Triana Castro, que han aconseguit a més del diploma acreditatiu un lot de llibres infantils, mentre que la tercera premiada, Alba Asensio, ha rebut un lot d'art.

Les tres xiquetes premiades en la categoria B de primer a tercer de Primària, han sigut Carla Cabedo (1a), Clàudia Aràmbul (2a) i Carolina Grosu (3a) que han rebut com a obsequi un lot d'art cadascuna d'elles.

Finalment, en la categoria C de xiquets i xiquetes de quart i cinquè de Primària, el primer premi ha sigut per a Miranda Samper que ha obtingut una tauleta digital de 10 polzades, mentre que el segon premi l’ha aconseguit Ana Martínez i el tercer Clàudia Simó, i han sigut obsequiades amb un lot d'art.

Durant l'acte de lliurament de premis, Sara Molina ha agraït “la participació, l'interès i la capacitat artística mostrada pels xiquets i les xiquetes en el concurs”, i també el suport de la Federació de Comerç i de tot el comerç local a divulgar la tradició fallera del nostre municipi des de ben menuts i menudes”.