Ruta de la Tapa de Burriana 2013
  • - Durant un mes, des d'aquest divendres 28 d'abril fins al diumenge 28 de maig, tapa i beguda per 5 euros

  • - La XII Ruta de la Tapa inclou sortejos de premis, tant a través dels vots del llibret, passaport, com a través de l'app Rutappa


Arranca la XII Ruta de la Tapa de Borriana, una nova edició de la consolidada proposta gastronòmica de l'Ajuntament de Borriana, en què enguany participen 13 bars i restaurants de la localitat que ofereixen les seues propostes gastronòmiques acompanyades d'una beguda per tan sols 5 euros.

La Regidoria de Turisme ha presentat la desena edició de la Ruta de la Tapa, des d'aquest divendres 28 d'abril, que s'allargarà durant tot un mes fins al diumenge 28 de maig en què es tancarà la ruta, segons ha anunciat la regidora de l'àrea, Sara Molina.

Tapa que sempre anirà acompanyada d'una beguda, tot per 5 euros, que “entenem que és el preu més just veient la qualitat que, des de sempre, han oferit en les seues elaboracions cadascun dels establiments participants”, ha indicat la regidora de Turisme.

Molina ha agraït el treball de totes les persones implicades en la Ruta de la Tapa 2023, tant des de l'Oficina de Turisme per tota l'organització prèvia que comporta, com als 13 restaurants participants i, també, a les empreses i marques patrocinadores que permeten poder lliurar els premis després de les votacions, com el B&B Alqueria Calatrava, Flamingos Coffee i Bombora’s Gastro-Heladería.

Els bars i restaurants que participen amb les seues innovadores propostes gastronòmiques en aquesta dotzena edició de la Ruta de la Tapa de Borriana són Al Natural, Cafeteria el Raval, Ca la Rosa, Mar Abierto EE, La Pata Coja, Club Ortega, Bistro Entre 2, Nautilus, Cafeteria Flamingos Coffee, El Racó de Clàudia, Combo I Grill, Restaurant Casino Caixa Rural i Restaurant Círculo Frutero.

Com és tradició a Borriana, l'Ajuntament ha volgut que siguen les mateixes persones comensals els qui acaben decidint quines són les tres millors tapes de l'onzena edició de la ruta, ja que tant a través de l'app Rutappa com del passaport es podrà votar als favorits.

A més, aquelles persones que participen en la ruta i voten a través del llibret, passaport, una vegada aconseguits vuit segells que es van estampant en cada establiment on es tasten les tapes, podran aconseguir un premi que consisteix en l'estada de dos dies, una nit, per a dos persones en règim d'allotjament i desdejuni en el B&B Alqueria Calatrava i dinar en Flamingos Coffee.

Entre els qui valoren les tapes a través de l'app Rutappa se sortejarà un premi que consisteix en l'estada de dos dies, una nit, per a dos persones en règim d'allotjament i desdejuni en el B&B Alqueria Calatrava i dinar en Bombora’s Gastro-Heladería. En els dos casos, la data a reservar es consultarà amb l'allotjament segons disponibilitat.

La regidora de Turisme ha animat tant als veïns i veïnes de Borriana com dels pobles veïns a “tastar i gaudir de qualsevol de les 13 elaboracions diferents que durant tot un mes es podran degustar a la nostra ciutat”, i també ha recordat que s'ha posat a la disposició de la ciutadania la informació detallada de cada elaboració i el bar o restaurant en què es pot degustar, tant en els llibrets que es poden aconseguir en els 13 establiments de la ruta o en l'oficina municipal de Turisme com en l'app Rutappa, o consultar en les xarxes socials municipals.