• Aquest esdeveniment culinari, que se celebrarà del 21 al 30 de juny en la capital de la Plana Baixa, promet ser una experiència única que pretén delectar els paladars més exigents i atraure a turistes i amants de la gastronomia

Burriana (18.06.24). - L'Associació d'Hostaleria de Burriana, en col·laboració amb la regidoria de Turisme , han presentat les Jornades Gastronòmiques Productes de La nostra Llotja a la sala de Plens de l'administració local. Aquest esdeveniment culinari, que se celebrarà del 21 al 30 de juny, promet ser una experiència única que pretén delectar els paladars més exigents i atraure a turistes i amants de la gastronomia de tota la regió.

 

Les Jornades Gastronòmiques "Productes de La nostra Llotja" de Burriana destaquen pel seu enfocament en els productes frescos i d'alta qualitat que arriben diàriament de la llotja local. Durant una setmana, els visitants podran degustar plats exclusius elaborats pels millors xefs de la localitat, els qui han dissenyat menús especials per a ressaltar la riquesa i varietat dels productes de la mar de Burriana. Els restaurants que participen en les Jornades Gastronòmiques són: Flamingo Coffee, Bomboras, Coppelia Bonica, Nàutic, Polifuncional Serratella, Ca la Rosa, l'Arenal i Pinocchio.

 

Aquest esdeveniment és fruit de l'esforç conjunt de l'Associació d'Hostaleria de Burriana i el consistori de la capital de la Plana Baixa, amb l'objectiu de promoure la gastronomia local i posicionar a Burriana com un destí gastronòmic-turístic de primer nivell. “La qualitat dels productes està garantida gràcies al rigorós treball dels pescadors locals i la dedicació dels restaurants participants, que s'acuren a oferir el millor de la nostra costa el ‘Peix de Burriana’”, ha valorat la regidora de Turisme, Noelia Peris.

 

Les jornades no sols ofereixen una experiència culinària excepcional, sinó que també representen una excel·lent oportunitat per al turisme de Burriana, “amb el seu encant mediterrani i la seua rica herència cultural, es converteix en l'escenari perfecte per a aquestes jornades”, ha detallat Peris. Els visitants podran gaudir no sols de la gastronomia, sinó també dels emblemes i llocs de referència turístics de la ciutat, com el seu port, les seues platges i el seu patrimoni històric.

 

‘’Aquestes jornades representen també un impuls econòmic significatiu per a Burriana, dinamitzant l'economia local i enfortint el teixit empresarial de la ciutat, on els restaurants locals, pescadors i sector turístic eixiran beneficiats per l'arribada de visitants”, ha conclòs l'edil de turisme.