• Els fons procedents de l'IVACE permetran augmentar la productivitat de la indústria en esta zona, així com incrementar l'eficiència energètica i millorar la imatge del polígon mitjançant l'adequació d'espais verds


Burriana.- (22-07-24). L'Ajuntament de Burriana invertirà més de 185.000 euros per a millorar i modernitzar la zona industrial Carabona. Esta àrea, situada en l'eixida oest de la capital de la Plana Baixa cap a Nules al costat de la CV-18, es beneficiarà d'unes obres i uns fons procedents de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) la finalitat de la qual és modernitzar i dotar a l'àrea industrial de les infraestructures i serveis que requereix per a potenciar i afavorir a l'empresa existent, incrementar la productivitat de la indústria en esta zona, així com millorar la convivència entre vehicles i vianants.

 

Concretament, s'han dissenyat diverses actuacions dins del projecte per a adequar la mobilitat entre els diferents vehicles en l'àrea, per a millorar l'eficiència energètica i l'enllumenat de zones verdes, així com treballs per a millorar els serveis urbans mitjançant la instal·lació de nous contenidors. Així mateix, està previst canviar i millorar la imatge del polígon, a través de l'adequació i condicionament de les zones verdes existents.

 

A més, una part important d'estos recursos es destinarà a la millora viària del polígon. Entre les modificacions destaca un nou disseny d'illetes de xicotet diàmetre per a permetre el gir de camions, la reparació de voreres deteriorades per l'accés de vehicles i implantació de serveis, així com reparacions en la pròpia calçada.

 

Finalment, s'implementaran i substituiran senyalitzacions, horitzontals i verticals, que regulen la circulació de vehicles per a garantir la seguretat viària i la circulació dels usuaris de l'àrea industrial Carabona.

 

“Estes importants ajudes de l'IVACE ens permeten potenciar les nostres àrees industrials, continuar modernitzant estos importants espais per a atraure empreses i fomentar les condicions més idònies per a la generació d'ocupació a Burriana”, ha valorat el regidor d'Urbanisme, Juan Canós.