Burriana.- (05-08-24). L’alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, i la regidora de Festes, Paloma Boix, s'han reunit amb la nova directiva del gremi d'artistes fallers. En esta trobada, s'han tractat acords per a potenciar el treball i la visibilitat dels artistes fallers dins de la capital de la Plana Baixa.

 

Paco Martínez, qui ha sigut nomenat com el nou president del gremi, compta amb una llarga trajectòria en la creació de falles, sent conegut per la seua creativitat i dedicació a l'art faller. Les seues obres han sigut destacades en diverses ocasions per la seua innovació i qualitat artística.

 

Acompanyant-ho en la directiva, Sergio Musoles també aporta una rica experiència en el món de les falles. Fill del famós artista faller Arturo Musoles, va conéixer de ben xicotet la realitat de les arts plàstiques i del treball en el taller. Musoles ha treballat en l'elaboració de falles que han rebut nombrosos premis i reconeixements, i és admirat per la seua habilitat tècnica i la seua passió per mantindre viva esta tradició.

 

La regidora de Festes, Paloma Boix, afirma que “esta reunió subratlla la implicació de l'Ajuntament de Burriana amb la promoció i el suport als artistes fallers, buscant noves maneres de ressaltar el seu talent i contribuir a l'enriquiment cultural de la comunitat”.