• La segona edició d'esta iniciativa impulsada per l'ajuntament té per objectiu oferir a la joventut una alternativa d'oci per a disfrutar durant les festes


Burriana.- (06-08-24). Amb motiu de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia, el Ayuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes, ha presentat el nou cartell de la Carpa de la Festa. Una iniciativa organitzada pel consistori per a oferir a la joventut una alternativa d'oci baix unes condicions de seguretat adequades durant les Festes de la Misericòrdia 2024.

 

El recinte, instal·lat als afores del nucli urbà per a no ocasionar molèsties a la ciutadania, arrancarà la seua activitat el divendres 30 d'agost fins al dia 7 de setembre en horari de 1:00h a 6:00h amb actuacions de DJ’s referents en festivals nacionals.

 

D'esta manera, una vegada finalitzen els actes festers recollits en el programa de festes, burrianencs i visitants tindran la possibilitat de continuar disfrutant de la música en este espai obert al públic en horari nocturn.

 

La regidora de Festes, Paloma Boix, ha assenyalat que amb la Carpa de la Festa “busquem donar alternatives d'oci a la joventut de la nostra ciutat perquè disfruten, amb seguretat, de les nostres festes”.

 

La programació de DJ’s serà la següent:

 

Divendres 30 d'agost:

DJ Maggie

Font

Lowline

 

Dissabte 31 d'agost:

DJ Rajobos & DJ Nev

Nacho Carregui

Carles Carbonell

 

Domingo 1 de setembre:

Yoko

Rubén Marquez

 

Dilluns 2 de setembre:

Manu Hidalgo

Alex García

 

Martes 3 de setembre

La Freska

Guillem Nebot

Marcoins

 

Dimecres 4 de setembre

Manu Hidalgo

Nacho Carregui

 

Dijous 5 de setembre

Carles Carbonell

Marcoins

 

Divendres 6 de setembre

Dj Feli

Alex García

Lowline

 

Dissabte 7 de setembre

Luc Loren

Nietto

Sergio Ramia