Burriana.- (07-08-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Via Pública, ha començat les tasques de neteja en el llit del Riu Anna amb l'objectiu d'evitar l'obstaculització de l'aigua i els desbordaments davant els possibles episodis de pluja que es puguen produir a partir del pròxim mes de setembre.

Amb esta mesura preventiva, emmarcada dins del Pla de Xoc de Neteja Integral, es retiraran els canyars i escombraries acumulades perquè estes no siguen arrossegades per les pluges fins al Clot de la Mare de Déu, a més d'assegurar una correcta circulació de l'aigua, sense obstruir-se en cap punt, podent provocar desbordaments.

Estes actuacions s'estan duent a terme en la zona urbana del llit del riu, sobre la qual pot actuar l'Ajuntament, des de l'avinguda San Juan Bosco fins al pont de la comissaria de Policia Local.

El regidor de Via Pública, Mario Trullen, ha supervisat els treballs en curs, destacant la importància d' estes labors per a previndre inundacions i mantindre la seguretat i el benestar dels veïns. “És fonamental que actuem amb antelació per a minimitzar els riscos associats a les pluges intenses. La neteja del llit del riu Anna és molt important dins del nostre Pla de Xoc de Neteja Integral,” ha afirmat Trullen.