Burriana.- (08-08-24). La regidora de Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Burriana, Suni Fandos, ha visitat les instal·lacions de l'Associació de Pensionistes i Jubilats “El Calvari” en el barri de Sant Blai per a supervisar l'edifici juntament en la directora del taller d'ocupació. Esta visita forma part del treball de l'Ajuntament per millorar i mantindre les infraestructures comunitàries que han sigut descurades en els últims anys.

Les obres de reparació i manteniment de les instal·lacions començaran al setembre, després de l'aturada estival. Estos treballs seran realitzats pels alumnes del Taller d'Ocupació Riu Anna IV d’obra de paleta i pintura, que aportaran el seu coneixement i habilitats per a renovar i millorar l'espai.

La millora d’estes instal·lacions no sols beneficiarà als usuaris actuals de l'Associació de Pensionistes i Jubilats del Calvari, sinó que també oferirà als alumnes del taller d'ocupació una valuosa experiència en els seus camps d'estudi.

La regidora de Polítiques Actives d'Ocupació, Suni Fandos, ha declarat que “amb estes obres, repararem unes instal·lacions que s'han deixat de costat durant els últims anys, proporcionant un entorn més segur i confortable per a la nostra gent pensionista i jubilada”.