Burriana.- (03-08-24). L'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, acompanyat pel regidor de Via Pública i Poblats Marítims, Mario Trullen, ha continuat amb la ronda de visites de “Con mis vecinos”. En esta ocasió, després de la celebració de l'Arenal Sound, el consistori de la capital de la Plana Baixa s'ha reunit en el port de Borriana amb els hostalers de la zona costanera.
Entre les peticions que va poder escoltar l'alcalde es troba la necessitat de millorar encara més les solucions d'aparcament i mobilitat per als propis residents de Burriana i clients d'hostaleria.

A més, els representants han expressat la seua preocupació, encara amb les quantioses intervencions per part de la Policia Local, sobre la venda no sedentària de beguda i menjar, posant l'accent en els llanders i graelles ambulants.

El primer edil ha traslladat a l'hostaleria les negociacions i decisions que s'estan duent a terme amb l'empresa organitzadora del festival amb la finalitat de transformar l'esdeveniment, apostant per un turisme sostenible i pensant en el futur.

“Con mis vecinos” són trobades on cada setmana, l'alcalde visitarà un sector de la ciutat per a escoltar idees, suggeriments, mancances o desperfectes que seria convenient abordar per part de l'ajuntament per a millorar la qualitat de vida i benestar de la població