• El consistori reuneix l'equip tècnic al costat del director general d'urbanisme per a abordar els detalls per a reprendre la gestió del projecte urbanístic


Burriana.- (09-08-24). L'Ajuntament de Burriana ha rebut al director general d'Urbanisme de la Generalitat Valenciana, Miguel Ángel Iborra, qui s'ha reunit amb l'equip tècnic municipal per a reafirmar el ferm suport de la Generalitat Valenciana al projecte urbanístic de Sant Gregori. Durant la reunió, es va subratllar la importància d'esta actuació per al futur de la ciutat, tant urbanístic com econòmic i turístic, així com els passos necessaris per a la seua correcta gestió.


En la seua visita, el director general d'Urbanisme s'ha desplaçat a la capital de la Plana Baixa per a consensuar amb els tècnics el possible full de ruta que permeta desbloquejar Sant Gregori, oferint claredat sobre els procediments i possibles problemes que podrien sorgir durant el procés. Este suport tècnic i administratiu és clau per a assegurar que el projecte puga avançar sense contratemps.


En la reunió, es van abordar els detalls necessaris davant les diferents possibilitats que permeten finalitzar un projecte que porta més de 25 anys paralitzat. La Generalitat Valenciana ha mostrat el seu suport comprometent-se a col·laborar en tot el que siga necessari per a garantir l'èxit del projecte.


El desenvolupament de Sant Gregori és crucial no sols per a impulsar el futur turístic de Burriana, sinó també per a assegurar la viabilitat econòmica del municipi, davant les possibles demandes dels propietaris dels terrenys. De fet, l'administrador concursal del projecte ja ha reclamat 40 milions a les arques públiques, la qual cosa reforça la urgència i necessitat de tirar avant este projecte.


L'alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, ha destacat que “
amb este suport institucional, Burriana continua fent passos cap a la consecució dels objectius plantejats per a Sant Gregori, reafirmant el nostre compromís amb el desenvolupament urbanístic i turístic de la ciutat.”