• Els més xicotets de la zona costanera de la capital de la Plana Baixa gaudiran d'un parc aquàtic que visitarà les zones del Port, La Serratella i Santa Bàrbara durant els dies 13, 14 i 21 d'agost

  • A més, els dies 13 i 14 d'agost tindrà lloc el Playa Park 2024 a les platges de l'Arenal i la Malvarrosa


Burriana.- (10-08-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Turisme, ha organitzat una sèrie d'activitats d'oci per a les famílies dels Poblats Marítims de la localitat, a la fi de combatre la calor, alhora que els més xicotets puguen gaudir d'activitats aquàtiques de manera gratuïta.


El parc aquàtic visitarà la zona del Port (Mercaplaya) i el polifuncional de La Serratella els dies 13 i 14 d'agost respectivament, de 17:00h. a 20:00h., i finalment s'emplaçarà en el Col·legi de Santa Bàrbara el 21 d'agost en horari de 10.30 a 13:30h.

Esta activitat estival, que comptarà amb una piscina infantil, tobogans, deslizadores i ruixadors d'aigua, anirà acompanyada d'una altra proposta d'oci infantil que tindrà lloc a les nostres platges, els dies 13 i 14 d'agost a la platja de l'Arenal i la platja de la Malvarrosa respectivament, en horari de 16:00h. a 19:00h. El Playa Park 2024 oferirà distints inflables i flotadors perquè tots els menors de 10 anys puguen gaudir dins de la mar.


La regidora de Turisme, Noelia Peris, ha destacat que “el nostre objectiu és continuar brindant estes experiències que permeten a les famílies relaxar-se i crear records inoblidables durant l'estiu”. Peris, afig, a més que “des de l'ajuntament posem el focus a diversificar l'oferta d'oci, complementant les visites guiades que es realitzen en el municipi amb activitats pròpies de l'època estival en els nostres poblats marítims".