• Després de la finalització de les obres en el CMC La Mercé i comprovar les autoritzacions de venda no sedentària, s'ha obert la possibilitat de sol·licitar el canvi de lloc en el mercat.


Burriana.- (11-08-24). L'Ajuntament de Burriana ha informat als venedors autoritzats del mercat exterior dels dimarts que, després de la finalització d'un any d'obres en el CMC La Mercé (de desembre de 2022 a desembre de 2023) i un exhaustiu procés de comprovació de compliment dels requisits i condicions de les autoritzacions de venda no sedentària, s'ha obert la possibilitat de sol·licitar el canvi de lloc en el mercat.


Des de març fins a juny d'enguany, s'ha realitzat un rigorós control per a garantir que totes les autoritzacions en els dos mercats ambulants del municipi complien amb la normativa vigent. Com a resultat d'este procés i pel fet que s'han produït vacants en el mercat exterior del dimarts, el consistori, conforme al que s'estableix en l'Ordenança Municipal de Venda No Sedentària, ha decidit oferir als titulars amb autorització en vigor la possibilitat de modificar el seu emplaçament.


A partir del 5 d'agost, els venedors interessats han pogut sol·licitar el canvi a un dels huit llocs vacants disponibles en la zona de tèxtil/altres. Estos llocs no estan subjectes a alternança setmanal, la qual cosa ofereix una major estabilitat als venedors que opten per canviar la seua ubicació.


Esta mesura té com a objectiu millorar l'organització i operativitat del mercat, garantint al mateix temps que tots els llocs siguen ocupats per venedors que complisquen amb els requisits establits per la normativa municipal.


La regidora de Comerç i Mercat, Suni Fandos, ha afirmat que el consistori
“continua compromés amb la correcta gestió i dinamització dels nostres mercats, assegurant que es mantinguen com a espais de comerç dinàmics i de conformitat amb la normativa”.

 

 

Els llocs vacants es distribuiran de la manera següent:

 

Carrer Beato Ripollés:

Lloc 1: 8 metres

Lloc 2: 6 metres

Lloc 3: 6 metres

Lloc 4: 6 metres

Lloc 5: 6 metres

 

 

Carrer Sant Pere Pascual:

Lloc 1: 6 metres

Lloc 2: 6 metres

 

Parc de Reciclatge:

Lloc 142: 6 metres