• S'estan fent tasques de manteniment i adequació en la costa sud del municipi com a resposta a les peticions arreplegades durant la iniciativa “Con mis vecinos”


Burriana.- (03-08-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Via Pública, està fent tasques de manteniment i neteja per a respondre a les demandes veïnals després de la visita a la zona de La Serratella, concretament la Playeta de la Ratlla de Nules, en el marc de la iniciativa “Con mis vecinos”, que va tindre lloc el passat 17 de maig. Durant esta visita, el veïnat va plantejar diverses demandes relacionades amb la neteja, adequació i seguretat de la zona.


Entre les peticions veïnals va destacar la necessitat de netejar i adequar la zona, arreglant els sots en el camí d'accés a la platja i netejant els marges del vial. També es va demanar determinar la titularitat del camí d'accés als habitatges i reforçar la vigilància a causa de l'ús continuat i estacionament de caravanes, així com per les restes deixades per banyistes a la platja. A més, van sol·licitar posar solució a la falta de manteniment d'una propietat en estat ruïnós que suposa un perill per al veïnat.


L'habitatge, situat al carrer Alqueries número 74, es troba fora d’
ordenament i presenta greus deficiències estructurals, així com possibles problemes de aluminosis. De fet, recentment es va desprendre la barana del pis superior i la zona va ser acordonada per la Policia Local. És per això que la Junta de Govern ha obert un expedient de declaració de ruïna per a este immoble.


A més, s'ha procedit a adequar el Camí la Ratlla de Nules que dona accés a les inmediacions de la platja en el tram comprés entre el Camí Serratella i la costa, així com un camí que dona accés als habitatges de la zona i que s'ha concretat que és de titularitat pública.

Estes mesures són el primer pas del consistori per a respondre a les demandes veïnals, que continuaran sent gestionades durant les pròximes setmanes. El regidor de Via Pública, Mario Trullen, ha assenyalat que
“continuem compromesos amb la millora de les infraestructures i la qualitat de vida dels nostres ciutadans, ateses les demandes veïnals i treballant per a oferir solucions efectives en totes les àrees la nostra ciutat”.