Burriana (11.07.24).- Com a part de les activitats programades al Campus Multiesportiu i d’Hàbits Saludables Estiu 2024, hui ha tingut lloc un Taller d'Arqueologia Subaquàtica per a xiquets. Una activitat organitzada pel Museu Arqueològic de Burriana, a través de les regidories d'Esports i Cultura, i amb la col·laboració del Centre d'Arqueologia Subaquàtica de la Generalitat Valenciana i la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana (FASCV).

Més de 70 participants han acudit fins a la Piscina Municipal Daniel Vidal Fuster per a submergir-se en la piscina i trobar diferents fragments arqueològics afonats en les instal·lacions municipals, seguint la metodologia que els ha indicat l'instructor de la FASCV, Ángel García, amb l'objectiu de donar a conéixer a la joventut la metodologia que s'empra en esta mena de treballs arqueològics.

El regidor d'Esports, Fran Capdevila, acompanyat per la Directora del Centre d'Arqueologia Subaquàtica de la Generalitat Valenciana, Asunción Fernández, i l'arqueòleg municipal, José Manuel Melchor, ha acudit fins a la piscina municipal per a conéixer de primera mà l'activitat que s'ha dut a terme durant el dia.