• L’Ajuntament de Burriana anuncia un programa d’activitats, tallers i concerts infantils tots el dies de la setmana


Burriana.- (11-07-24). L'Ajuntament de Burriana, a través de la regidoria de Festes, ha anunciat la variada programació d'activitats infantils per les Festes de la Misericòrdia 2024. Este any, s'ha planejat una àmplia gamma d'esdeveniments dissenyats especialment per a infants, assegurant diversió i entreteniment per a tots els públics durant totes les festes.

Les activitats començaran el 31 d'agost en una jornada dedicada als jocs de fusta en la Plaça de la Mercé. En ella, podran gaudir d'una gran varietat de jocs tradicionals, desenvolupant la seua creativitat en un entorn divertit i segur.

L'1 de setembre se celebrarà la transhumancia infantil, una activitat educativa i lúdica que permetrà a les famílies conéixer de prop la tradició del pastoratge en jònecs, promovent el respecte per la naturalesa i els animals. Eixe mateix dia, la població més xicoteta podrà gaudir del concert de la Glups Band de Scura Teatre. Un espectacle ple d'energia i diversió, prometent fer cantar i ballar a totes les persones assistents.

El dia 2 hi haurà una actuació de teatre familiar educatiu. “Ñam Catering Chef” és una divertida i didàctica obra que despertarà la seua imaginació. A la nit, l'emoció continuarà en un correbou infantil nocturn en carretons, adaptat especialment per a infants de manera que puguen participar i gaudir d'esta tradició taurina de forma segura.

El dia 3, la diversió arribarà en una discomóvil i animació, on podran ballar, jugar i gaudir d'una vesprada plena de música i entreteniment.

El dia 4, tindrà lloc un festival de màgia que sorprendrà i meravellarà a les famílies en increïbles trucs i actuacions màgiques, creant una atmosfera de sorpresa i alegria.

Seguint en la celebració de les festes, el dia 5 es realitzaran diverses activitats al llarg de la jornada. En primer lloc, hi haurà tallers, tancament en carretones i concurs de dibuix. La embolada infantil posarà el tancament a esta trepidant jornada.

El dia 6, la fira d'activitats oferirà una jornada completa de jocs i diversió, rostisca-gurando que tothom trobe alguna cosa que l'apassione i li faça gaudir.

Per a tancar les activitats, el dia 7 es realitzarà un taller de “farolets”, on les famílies podran crear els seus propis fanalets i participar en una desfilada que finalitzarà al carrer Misericòrdia, il·luminant la nit en les seues creacions i celebrant els últims compassos de les festes en alegria i creativitat.

La regidora de Festes, Paloma Boix, ha convidat a totes les famílies a participar en estes activitats de les quals destaca que “estan dissenyades per a oferir a tots els públics una experiència inoblidable i plena de diversió durant les nostres festes, centrant-nos en la nostra cultura i tradicions. La nostra joventut és el nostre futur”