16.03.24 (Burriana). La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Burriana aposta per espectacles de qualitat per a totes les edats, i en aquest cas, els més xicotets tenen una cita amb l'obra “Pinotxo, un musical d'aventures” de la companyia valenciana Trencadís Produccions, diumenge que ve 24 de març a les 18h en el Teatre Payá.

 

El regidor de Cultura, Jesús Albiol manifesta que “des del departament d'Activitats Culturals volem fomentar el teatre familiar de qualitat en l'espai adequat, el Teatre Payá. Amb preus populars i aquesta obra familiar de qualitat volem fomentar la relació dels més xicotets amb el nostre Teatre, per a potenciar la seua creativitat en tots els seus factors: intel·lectual, emocional, inconscient i sintètic.”

 

Pinotxo és l'univers sonor del teatre musical adaptat a l'essència del conte de sempre. La curiositat de Pinotxo per conéixer el món que li envolta l'apartarà del camí de l'escola i el portarà al teatre de marionetes de Stromboli, a la fira, al fons de la mar, i fins i tot a l'estómac d'una balena goluda. Una infinitat de peripècies en les quals Pinotxo comptarà amb l'ajuda dels seus amics Grill i Fada, encara que també haurà d'esquivar els paranys dels malvats Rabosa i Gata.

 

El preu de les entrades serà de 5 euros en platea i 4 euros en les butaques d'amfiteatre, amb els pertinents descomptes del 25% per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental. Les entrades anticipades es poden adquirir en entradadirecta.com i en Buraudio (*Escorredor, 58) els dimarts de 10 a 13 h i dimecres i dijous de 17 a 19 h. En les taquilles del teatre es podran adquirir una hora abans de la funció.