• Un projecte que porta la música a les aules dels centres educatius de la capital de la Plana Baixa i que s'escenificarà amb un concert l'1 de juny en el pàrquing de la Terrassa Payà


Burriana.- (27.05.24
). Burriana celebrarà el pròxim 1 de juny, en el pàrquing de la Terrassa Payà, la Escola Canta, que enguany porta per títol ‘Els Súper Ods: Aventura 2030’. Un projecte educatiu que porta la música a les aules de la capital de la Plana Baixa i que s'escenificarà amb este concert, per a conscienciar de la importància d'estar compromesos amb la protecció i conservació del medi ambient.

 

En este projecte, han participat els col·legis CEIP Pare Vilallonga, CEIP Novenes de Calatrava, CEIP Roca i Alcaide, CEIP Penyagolosa, CEIP Cardenal Tarancón, CEIP Josep Iturbi, així com el Col·legi Illes Columbretes juntament amb la Banda Jove de L’Agrupació Filharmònica Borrianenca.

 

D'esta manera es culmina un projecte que el professorat de música dels diferents centres va començar a treballar a principis de curs, ja que les cançons i coreografies formen part dels sabers i competències treballades en l'àrea de música de les escoles. Una experiència única i enriquidora per a tot l'alumnat, la comunitat educativa i per a tot el públic en general que vulga assistir a la representació.

 

El regidor d'Educació, Alejandro Clausell, ha explicat que “fomentar la creativitat, l'expressió musical i el treball en equip entre alumnes, sempre és positiu. I si, a més, este projecte consciencia a les futures generacions sobre la importància de protegir i conservar el nostre mediambient, estem treballant per una societat més compromesa”.