• El taller formatiu tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de juny en el Centre de Formació de la Policia Local de Burriana i serà impartit per un tècnic de la Direcció General de Trànsit juntament amb un Agent de Policia Local


Burriana.- (07-06-2024). L’Ajuntament de Burriana, en coordinació de les regidories de Seguretat Ciutadana i Família, dirigides pels regidors Antonio Ferrándiz i Beatriz Conejero respectivament, impartirà un curs de seguretat viària dirigit a persones majors. El taller formatiu tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de juny en el Centre de Formació de la Policia Local de Burriana, situat en Av. Corts Valencianes al costat del Centre d'Atenció Primerenca CAT, i serà impartirà un tècnic de la Direcció General de Trànsit juntament amb un Agent de Policia Local de Burriana.

 

En la formació, el col·lectiu de la ciutat d'edat més avançada, desenvoluparan activitats en les quals actualitzaran i adquiriran coneixements sobre la seguretat viària. Este curs, denominat "Itineraris", ha sigut desenvolupat per la Direcció General de Trànsit.

 

"L'Ajuntament de Burriana, contínua amb la seua aposta per millorar la seguretat viària en el municipi”, ha explicat Ferrándiz. Per la seua part, Conejero ha agraït “la predisposició mostrada en la reunió mantinguda amb els representants de les diferents associacions de majors de Burriana, on els van presentar este curs.